Det enda dentala design centret du behöver!

Vill du hålla koll på efterfrågan och erbjuda hela sortimentet av dentala indikationer? Skicka helt enkelt ut dina ärenden till oss och få pålitliga digital designhjälp!
Rating
+ år
Erfarenhet
%
Nöjd kund
Varför välja CadMy för dina tanddesign-tjänster?

Vårt kvalitetssystem är redo att hjälpa dig!

Vi erbjuder snabb och högkvalitativ design på alla dentala CAD-produkter. Fokusera på ditt eget företag medan vårt team förbereder dina tanddesigner. Med CadMy designleverantörer som är specialiserade på alla indikationer, inklusive krona och bro, ortodonti, implantologi och flyttbara produkter, kan du alltid leverera rätt behandling till varje patient.
  • Spara tid
  • Vänligt kundtjänst
  • Expert cad designers
  • Hög kvalitet

Våra tjänster

Här hittar du en kort beskrivning av de olika typer av tandmodeller vi erbjuder, samt hur vi använder CAD-teknik för att skapa ditt perfekta leende.

Krona på prep

En krona på prep är en tandkrona som fästs över en förberedd tand. Vi använder CAD-teknik för att skapa en perfekt passform och estetiskt tilltalande design.

Implant

Våra tandimplantat är skräddarsydda för att passa perfekt i käkben och ersätta förlorade tänder. Med hjälp av CAD-teknik skapar vi en exakt modell för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Bettskena

Vi erbjuder bettskenor för att hjälpa dig med tandgnissling och käkproblem. Våra CAD-designade skenor är anpassade för att passa mun perfekt och ge en bekväm och effektiv behandling.

Partiell protes

En partiell protes ersätter en eller flera saknade tänder. Vi använder CAD-teknik för att skapa en individanpassad protes som passar sömlöst in i munnen och förbättrar utseende och tuggförmåga.

Custom abutment

Ett custom abutment är en anpassad koppling mellan tandimplantatet och tandkronan. Vi designar våra abutments med CAD-teknik för att garantera en perfekt passform och optimal estetik.

Hel käke

Om du behöver ersätta alla dina tänder erbjuder vi helkäkslösningar. Genom att använda CAD-teknik skapar vi en fullständig protes som ger dig ett naturligt utseende och full funktionalitet.

Modell

Om du behöver ersätta alla dina tänder erbjuder vi helkäkslösningar. Genom att använda CAD-teknik skapar vi en fullständig protes som ger dig ett naturligt utseende och full funktionalitet.
Hur man arbetar med oss

Upptäck hur enkelt det är att beställa, se vår video!

Vi har gjort att skicka och ta emot filer så enkelt som möjligt. Fyll i formuläret och ladda upp dina filer .stl eller .dcm. Så fixar vi resten.
Börja registrera dig här!
Du kommer igång på nolltid!
Så här enkelt är det att komma igång, Se vår instruktionsvideo!
Titta på vår instruktionsvideo för att lära dig hur du kan komma igång på nolltid!
sv_SE