Om CadMy

Vår passion för tanddesign med fokus på människor med avancerad 3D-teknik. Vi hjälper till våra kunder att skaffa exceptionella resultat.
Nya standarder för tanddesign och CAD/CAM-tjänster

Vi är CadMy - Passionerade om att skapa exceptionell tanddesign

Välkommen till CadMy, ditt självklara val för tanddesign och CAD/CAM-tjänster. Vi är ett nystartat företag med lång erfarenhet och passion för 3D-design, CAD/CAM-teknik och tandvård.
Vi samarbetar med tandtekinker och tandläkare för att hjälpa dem att skapa skräddarsydda tandproteser som passar varje patients unika behov. Vi förstår att varje patient är unik och därför är det viktigt för oss att leverera högkvalitativa och individuella lösningar. Vår expertis inom CAD/CAM-teknik gör att vi kan producera proteser av högsta kvalitet med noggrannhet och precision. Vi använder moderna teknologier för att skapa digitala  proteser, vilket sparar tid och minskar antalet återbesök för patienterna.
%
Flexibelt
+ År
Erfarenhet
%
Nöjd kund
Högkvalitativa tanddesign och effektiva arbetsflöde

CadMys samarbete med Exocad

CadMy är stolta över att samarbeta med exocad, en ledande leverantör av Cad Mjukvara för tandteknik. Genom att använda exocads avancerade programvarulösningar kan vi erbjuda våra kunder en omfattande uppsättning verktyg för att skapa högkvalitativa tanddesign och effektiva produktionsflöden.
Som certifierade exocad-partners har vi djup kunskap och erfarenhet av att arbeta med exocads programvara och verktyg. Detta innebär att vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar våra kunders specifika behov och krav, vilket leder till ökad produktivitet, förbättrad effektivitet och högkvalitativa resultat.
Vår vision är att bli en branschledande

Vår historia och vision

CadMy grundades av ett team av erfarna CAD/CAM-tekniker och tandtekniker med en passion för högkvalitativ tanddesign och teknologi. Vi såg en möjlighet att använda våra kompetenser för att hjälpa tandläkare och tandtekniker att förbättra sina kliniska resultat och samtidigt förkorta produktions- och leveranstider.
Vårt mål är att vara en pålitlig partner för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa och kostnadseffektiva CAD/CAM-tjänster som möter deras specifika behov. Vi strävar efter att vara en ledande leverantör av tanddesign och CAD/CAM-lösningar inom tandvårdsindustrin genom att alltid vara innovativa, flexibla och uppdaterade på de senaste tekniska utvecklingarna.

Vad våra kunder säger om oss

Diam quis enim lobortis scelerisque fermentum dui furse logic.
HELEN PIRES
CEO Of Logoipsum
Diam quis enim lobortis scelerisque fermentum dui furse logic.
HELEN PIRES
CEO Of Logoipsum

Bra att veta

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar för att hjälpa dig att få svar på dina frågor så snabbt som möjligt.

Du kommer igång på nolltid!
Så här enkelt är det att komma igång, Se vår instruktionsvideo!
Titta på vår instruktionsvideo för att lära dig hur du kan komma igång på nolltid!
sv_SE